На Харківщині громадян, які прибули з-за кордону, до місця обсервації доставлятимуть у супроводі поліції

На обов’язкову обсервацію відправлять людей, які прибули на територію України з 11:00 15 квітня

В Харківській області працівники поліції супроводжуватимуть громадян, які повернулися з-за кордону, до місць обсервації. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

У поліції повідомили, що службу на контрольному пункті в’їзду-виїзду з території України працівники поліції несуть у складі груп, де є прикордонники, представники Харківської ОДА та патрульні поліцейські.

"Відповідно до розпорядження КМУ, з 11:00 15 квітня усі особи, які прибувають на територію України, підлягають обов’язковій обсервації. Головне завдання поліції – охорона громадського порядку та супроводження до місць обсервації" - пояснили у поліції.

Тим часом, у соцмережах з’явилася інформація про те, що на контрольно-пропускний пункт "Гоптівка" приїхало кілька автобусів, які мають відвезти людей, що прибули на територію України, на обсервацію. 

Наразі невідомо де розташовані місця обсервації та за чий рахунок, і на яких умовах, громадяни там перебуватимуть.

Головне фото: timescolonist.com

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщині всі особи, які перетинатимуть кордон, повинні відправлятися на 14-денну обсервацію. В Харківській ОДА повідомили, що в області розробляється план розміщення людей на території тих регіонів, куди вони направляються. Жителів Харківської області планують розміщувати на території районів їх постійного проживання. 


Читайте также