Погіршення погоди в Харкові та області: де можна проїхати

Погодні умови не дозволяють втрачати пильність

Жителям Харкова та області розповіли про погодні умови та роботи дорожнього комплексу на автошляхах державного значення Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби автомобільних доріг у Харківській області.

У службі розповіли, що ввечері 20 лютого з західної частини області почались опади у вигляді снігу різної інтенсивності, які почали розповсюджуватись у східному напрямку по всій території області.

На ранок 21 лютого хмарно, по всій території області сніг, подекуди слабкий сніг. Температура коливається від -1°С до 4°С.

Над забезпеченням проїзду по дорогах державного значення до робіт було залучено 123 одиниці спецтехніки та використано понад 1000 куб. м піщано-сольової суміші.

“Погодні умови не дозволяють втрачати пильність. Кермуйте обережно, дотримуючись безпечної дистанції”, - наголосили в САД.

Для звернень громадян працює єдина цілодобова “гаряча лінія” при “Укравтодорі”: +38 067 400 60 80

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області відкрили проїзд через ще один зруйнований міст. Було відкрито рух тимчасовим мостом на дорозі державного значення М-03 Київ – Харків  – Довжанський. “Це 18 тимчасовий міст, який дорожники звели в області з моменту деокупації. Всього ж у регіоні внаслідок ведення бойових дій було зруйновано 25 штучних споруд”, - зазначили в САД.

У Службі розповіли, що після розмінування деокупованих території, зруйновані конструкції демонтували та облаштували тимчасовий міст. Завдяки цьому водіям не доведеться витрачати час та долати зайві кілометри на об'їзд. 


Читайте также