У Харківській області відкрили ще один тимчасовий міст: де дозволено проїзд

Завдяки цьому водіям не доведеться витрачати час та долати зайві кілометри на об'їзд

У Харківській області відкрили проїзд через ще один зруйнований міст. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби автомобільних доріг у Харківській області. 

Було відкрито рух тимчасовим мостом на дорозі державного значення М-03 Київ – Харків  – Довжанський.

“Це 18 тимчасовий міст, який дорожники звели в області з моменту деокупації. Всього ж у регіоні внаслідок ведення бойових дій було зруйновано 25 штучних споруд”, - зазначили в САД.

У Службі розповіли, що після розмінування деокупованих території, зруйновані конструкції демонтували та облаштували тимчасовий міст. Завдяки цьому водіям не доведеться витрачати час та долати зайві кілометри на об'їзд. 

Загалом на деокупованій частині Харківської області уже розчищено 612 км доріг, ведеться робота над облаштуванням ще трьох тимчасових мостів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ввечері 31 грудня у Харківську область зайшов циклон у вигляді снігу з західної та північно-західної частин області. У Службі автомобільних доріг у Харківській області розповіли, що опади спостерігались у центральній та південно-західній частинах області. Вночі майже по всій території регіону фіксувались опади у вигляді снігу. На ранок 1 лютого хмарно, подекуди спостерігаються опади у вигляді слабкого снігу. Температура буде коливатися від -1°С до -4°С.

У САД повідомили, що у роботі над забезпеченням проїзду залучити 101 одиницю спецтехніки та 142 працівники. У Харківській області було використано 647 куб. м піщано-сольової суміші.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися