Депутати Харківської обласної ради зберуться на сесію наприкінці травня

Якщо карантин триватиме, пленарне засідання проведуть онлайн

Пленарне засідання Харківської обласної ради заплановане на 28 травня. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у перс-службі облради.

За інформацією голови Харківської облради Сергія Чернова, обласна рада технічно підготувалася для проведення пленарного засідання онлайн. Проте наразі немає проєктів рішень, які б вимагали від депутатів прийняття термінових рішень.

"28 квітня, з урахуванням вихідних днів і вимог закону України "Про публічну інформацію", я планую підписати відповідне розпорядження про скликання ХХIV сесії, щоб після травневих свят розпочалися засідання постійних комісій обласної ради", – сказав голова обласної ради.

В облраді повідомили, що у разі, якщо карантинні заходи в Україні продовжаться, пленарне засідання відбуватиметься онлайн. У разі пом’якшення карантину  - депутати зберуться у звичайному режимі.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові протоколи щодо порушення карантину тепер складатимуть не тільки поліцейські. Такими повноваженнями наділять працівників виконавчих органів. Зокрема, міської ради, райадміністрацій та комунальних підприємств міста. 


Читайте также