У АТ «Харківгаз» звернулися до споживачів: що сталося

Ворог залишив без газу 1,2 тисячі домівок у Харківському районі

Внаслідок пошкодження ворогом критичної інфраструктури, без газопостачання залишилось шість населених пунктів Харківського району – понад 1,2 тисячі домоволодінь. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківгаз".

"Просимо споживачів, у яких 8 травня була тимчасово призупинена подача енергоресурсу, самостійно перекрити крани перед газовими приладами для безпечного пуску газу у домівки після проведення необхідних ремонтів". – зазначають в газовій компанії.

Крім того, протягом минулого місяця фахівці АТ "Харківгаз" підключили газопостачання до 200 будинків деокупованих громад Харківської області. Відновлена подача газу до прикордонного селища Великі Проходи, яке через агресію рашистів та мінну небезпеку понад рік було без енергоносія.

Також газовики ліквідували більше десятка аварійних ситуацій на мережах низького і середнього тиску, що виникли внаслідок обстрілу інфраструктури житлового фонду армією рф.

"В області тривають роботи з підключення до газу домоволодінь у Чугуївському, Ізюмському, Харківському районах, мешканці яких повертаються у звільнені населені пункти", – зазначають у газовій компанії.

Для підключення газопостачання у будинок деокупованої громади з відбудованою газовою інфраструктурою, споживачі можуть звернутись до центрів обслуговування клієнтів АТ "Харківгаз":

- Дергачівське відділення (колишній Дергачівський район)

тел. (097) 054 65 85

contactDER@khgas.naftogaz.com

- Мереф‘янське відділення (Харківський район)

тел. (057) 748 49 22

contactMER@khgas.naftogaz.com

- Куп‘янське відділення (Ізюмський район, Куп’янський район)

тел. (067) 551 26 07, (067) 551 26 92

contactKUP@khgas.naftogaz.com

- Чугуївське відділення (Чугуївський район, Балаклійщина)

тел. (098) 712 69 57

contactCHU@khgas.naftogaz.com

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Очільник Харківщини розповів, куди ворог цілив ракетами

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в етері телемарафону "Єдині новини" повідомив, що, ймовірно, учора ввечері окупанти цілили по транспортній інфраструктурі області.

"Цілили напевно вони по нашій транспортній інфраструктурі, тому що інших об’єктів поряд, навіть цивільних, немає", – зазначив у прямому етері очільник області.

Нагадаємо, що вчора ввечері ворог завдав масованого ракетного удару по Харківському району області. "Прильоти" шести ракет С-300 зафіксовані у районі с. Новий Коротич. На щастя, всі ракети вдарили у землю. Обійшлося без постраждалих та руйнувань. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Ще 1 ракета С-300 влучила в районі смт. Солоницівка Харківського району. Пошкодження зазнала транспортна інфраструктура, сталася пожежа в лісопосадці.

У с. Цапівка одна з ракет С-300 пошкодила приватний житловий будинок.

Читайте также