Олег Синєгубов розповів про «прильоти» під Харковом

Окупанти випустили ракети з російського Бєлгорода.

Вчора ввечері ворог завдав масованого ракетного удару по Харківському району області. "Прильоти" шести ракет С-300 зафіксовані у районі с. Новий Коротич. На щастя, всі ракети вдарили у землю. Обійшлося без постраждалих та руйнувань. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Ще 1 ракета С-300 влучила в районі смт. Солоницівка Харківського району. Пошкодження зазнала транспортна інфраструктура, сталася пожежа в лісопосадці.

У с. Цапівка одна з ракет С-300 пошкодила приватний житловий будинок.

Крім того, протягом доби ворог з артилерії та мінометів обстрілював населені пункти Чугуївського та Куп'янського районів.

У Вовчанську Чугуївського району пошкоджено приватний житловий будинок.

У с. Фиголівка Куп'янського району пошкодження зазнали 2 приватні будинки.

"На щастя, за добу обійшлося без постраждалих.

Триває розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили більше 15 га території та знешкодили 125 вибухонебезпечних предметів.

На лінії зіткнення захисники Харківщини надійно тримають свої позиції, завдаючи ворогу постійних втрат", – написав очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Учора харків’яни чули вибухи – де сталися "прильоти"

Учора, 8 травня, близько 21:45 у Харкові почався ракетний обстріл. За даними спостерігачів обстріл вівся з російського Бєлгорода попередньо ракетами С-300. За 15 хвилин їх було шість.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов підтвердив, що відбувається обстріл Харкова та області і закликав усіх перебувати в укриттях.

Пізніше очільник області написав:

"За попередньою інформацією, окупанти обстріляли місто та область ракетами С-300. Зафіксовано щонайменше шість "прильотів". Є влучання у Харківському районі.

На місцях працюють екстрені служби. Інформація щодо постраждалих та масштабів руйнувань уточнюється".

Міський голова Ігор Терехов вже о 23:08 написав, що за попередньою інформацією "прильотів" у місті не було.

"За попередньою інформацією ДСНС усі ракети оминули Харків. За словами рятівників – сьогоднішні вечірні прильоти прийшлися на передмістя", – написав мер Харкова.

Більш детальна інформація про вечірній обстріл очікується від правоохоронців.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися