У Харківській області більше доби не буде газу: адреси

АТ «Харківгаз» проведе аварійно-ремонтні роботи у Золочівській громаді

Для стабільного функціонування газорозподільної системи області в опалювальному сезоні,  та заміни технологічного обладнання газорегуляторного пункту, що забезпечує тиск газу у будинки споживачів, фахівці Дергачівського відділення АТ "Харківгаз" проведуть ремонтні роботи на газопроводах у Золочівській громаді. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію газової компанії.

Запланований час проведення робіт з 8:00 23 травня по 17:00 24 травня 2023 року.

На час ремонту газогонів тимчасово призупиняється доставка газу споживачам с. Довжик за адресами:

• вул. Мирошника,

• вул. Незалежна,

• вул. 40 років Перемоги,

• вул. Садова,

• вул. Миру № 76А, 78, 80, 82, 84, 86, 88;

• пров. Сонячний,

• пров. Лебєдєва.

Після проведення основних ремонтних робіт відновлення газопостачання домоволодінь буде проводитись поетапно, починаючи з 24 травня, з дотриманням діючих вимог безпеки при використанні газу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Контрнаступ ЗСУ – чи буде повторення Харківської визвольної операції

Як впливає інформаційна кампанія на хід українського контрнаступу – відповідають експерти.

Минулого року у Харківській області відбулася стратегічно продумана успішна деокупація захоплених ворогом територій. Зараз з настанням тепла, коли вже немає природних перепон на шляху наших військових, усі чекають чергового контрнаступу Збройних Сил України та завершення війни в нашій країні. Проте розголос у ЗМІ, телеграм-каналах та на сторінках відомих блогерів заважає застати ворога зненацька.

Як може пройти контрнаступ цього разу, та що дійсно заважає військовим на фронті, журналісту "Коментарі. Харків" відповідають експерти.

Читайте также