Громадам Харківщини передали майже 10 тисяч проднаборів і понад 18 тонн гуманітарної допомоги

Мешканці Харківської області отримали продукти, напої та гігієнічні набори.

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова обласний гуманітарний штаб продовжує забезпечувати допомогою населення регіону. В період з 22 по 26 травня Обласний гуманітарний штаб доправив до Наталинської, Балаклійської, Зачепилівської, Старовірівської, Краснокутської, Люботинської, Малинівської громад, ГО "Єдина країна – це Україна" та БФ "Дія" 9632 продовольчі набори. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

Крім цього, Новопокровській громаді передали 6500 кілограмів сухої локшини, БФ "Ми тут поряд" – 1750 кілограмів вершкового масла, а Оскільській громаді –електрогенеруючу техніку.

Також Харківському геріатричному пансіонату ветеранів праці передали одну тонну м'яса, спецпідрозділу "Омега" – 8950 кілограмів продуктів харчування, напоїв та засобів гігієни.

Нагадаємо, учора начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов передав громадам області 10 автомобілів екстреної медичної допомоги.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові 30 травня громадський транспорт змінить маршрут: як курсуватиме, дивіться за посиланням.

Тролейбуси №24, 56 та 267 тимчасово курсуватимуть за зміненими маршрутами. Рух тролейбусів на вул. Амурській та розворотному колі "Ст. м. "Академіка Барабашова" буде припинений з 9:30 до 16:00 30 травня.

Харків’ян попереджають про обмеження руху транспорту: як можна об’їхати

У зв’язку з ремонтом автошляху Дергачі – Дворічний Кут на ділянці по вул. Матюшенка з 29 травня по 4 червня можливі ускладнення руху автотранспорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради. Мешканців Харківської області просять використовувати альтернативні маршрути, дивіться за посиланням.

Комунальники Харкова повідомили про крадіжки: до чого це може призвести

У Харкові почастішали крадіжки контактної мережі електротранспорту. Останнім часом у місті значно почастішали випадки крадіжок контактної мережі міського електротранспорту. Це призводить до зупинки руху трамваїв та тролейбусів на тривалий час та щомісячно завдає значну шкоду комунальному господарству міста. 

Читайте также