У Харкові громадський транспорт змінить маршрут: як курсуватиме

Тролейбуси №24, 56 та 267 тимчасово курсуватимуть за зміненими маршрутами

Рух тролейбусів на вул. Амурській та розворотному колі "Ст. м. "Академіка Барабашова" буде припинений з 9:30 до 16:00 29 та 30 травня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з необхідністю виконання робіт з асфальтування вул. Амурської, в районі розворотнього кола тролейбусів "Ст. м. "Академіка Барабашова".

У цей час тролейбуси курсуватимуть так:

№24: розворотне коло "602-й мікрорайон" – пр. Ювілейний – пр. Льва Ландау – пр. Героїв Харкова – розворотне коло "Ст. м. "Турбоатом";

№56:  розворотне коло "Східна Салтівка" - вул. Валентинівська – вул. Гвардійців-Широнінців – пр. Ювілейний – пр. Льва Ландау – пр. Героїв Харкова – розворотне коло "Ст. м. "Турбоатом";

№267: розворотне коло "Парк "Зустріч" – вул. Харківських Дивізій – пр. Героїв Харкова – розворотне коло "Ст. м. "Турбоатом".

Також рух трамваїв на вул. Молочній та пл. Захисників України, на ділянці від вул. Плеханівської до пр. Героїв Харкова, буде припинений з 9:30 до 15:00 29 травня.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з необхідністю виконання робіт з ремонту трамвайної колії.

У цей час трамваї курсуватимуть так:

№8: розворотне коло "вул. Одеська" – пр. Героїв Сталінграда – вул. Морозова – пр. Героїв Харкова – вул. Академіка Павлова – пров. Салтівський – Салтівське шосе – розворотне коло "602-й мікрорайон";

у зворотному напрямку: розворотне коло "602-й мікрорайон" – Салтівське шосе – пров. Салтівський – вул. Академіка Павлова – пр. Героїв Харкова – вул. Кошкіна – вул. Плеханівська – вул. Польова – вул. Молодої Гвардії – вул. Плеханівська – вул. Морозова – пр. Героїв Сталінграда – розворотне коло "вул. Одеська";

№27: розворотне коло "Новожанове" – вул. Москалівська – вул. Гольдбергівська – вул. Молочна – вул. Плеханівська – вул. Морозова – пр. Героїв Харкова – вул. Академіка Павлова – вул. Героїв Праці – пр. Тракторобудівників – розворотне коло "Салтівське";

у зворотному напрямку: розворотне коло "Салтівське" – пр. Тракторобудівників – вул. Героїв Праці – вул. Академіка Павлова – пр. Героїв Харкова – вул. Кошкіна – вул. Плеханівська – вул. Молочна – вул. Гольдбергівська – вул. Москалівська – розворотне коло "Новожанове".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харківська газова компанія зменшила тарифи на деякі послуги: хто платитиме менше

АТ "Харківгаз" зменшив вартість повірки газових лічильників для комунальних підприємств та бізнесу.

Для підтримки бізнесу, комунальних підприємств та об’єктів критичної інфраструктури в умовах воєнного стану, АТ "Харківгаз" зменшив вартість повірки газових лічильників та манометрів у метрологічному центрі компанії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію газової компанії. 

При цьому вартість повірки промислових приладів обліку газу зменшена на 20%. Вартість повірки манометрів знижена майже вдвічі. Зміни вартості послуг торкнуться і побутових споживачів газу. Для родин Харківської області, які бажають провести позачергову повірку побутових лічильників у оселях, чек за відповідні послуги також зменшиться на 20%.

На відміну від планової повірки газових лічильників, що є безкоштовною для побутових споживачів газу, позачергова повірка проводиться за бажанням та за кошти споживача.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися