У Харкові провели випускні у школах: як це відбувалося

Ігор Терехов привітав випускників шкіл Індустріального та Київського районів.

Церемонії випуску школярів у Харкові пройшли 14 червня. Мер Харкова Ігор Терехов особисто привітав випускників шкіл Індустріального та Київського районів, інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

Мер вручив найкращим школярам відзнаки за досягнення у навчанні та пам'ятні медалі "Випуск-2023" з написом "Пишаюся твоєю незламністю!". Крім того, родини випускників (волонтерів, військових та педагогічної династії) були відзначені Подяками міського голови.

"Це дуже зворушливий момент для кожного! На вашу долю, діти, випали важкі іспити, але я пишаюся тим, що, попри жахи війни, ви вчилися, а вчителі продовжили дарувати вам найцінніше - знання. Впевнений, що після нашої перемоги ми відбудуємо Харків і всі разом писатимемо історію нашого рідного міста та України!" - зазначив Ігор Терехов.

Загалом в Індустріальному районі – 665 випускників 11-х класів, 369 з яких перебувають у Харкові. Відзначено медалями 57 школярів (47 золотих, 10 срібних). У районі продовжуються роботи з відновлення навчальних закладів. З 24 пошкоджених об'єктів роботи повністю завершено в семи.

У Київському районі – 1073 випускники 11-х класів, з них 359 перебувають у Харкові. Відзначені медалями - 114 (88 - золотими, 26 - срібними). У районі тривають роботи з відновлення навчальних закладів: з 43 пошкоджених об'єктів роботи проводились у 33-х, а повністю усунули пошкодження в 11 навчальних закладах.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’яни чули потужні вибухи уночі – подробиці обстрілу міста

Окупанти здійснили обстріл ракетами та дронами-камікадзе усією Україною.

Сьогодні вночі під час повітряної тривоги мешканці Харкова та області чули вибухи та звук безпілотників. Приблизно о 1:40 у місті пролунало щонайменше три потужних вибухи. Результати ворожих обстрілів повідомив мер Харкова та командування Повітряних Сил ЗСУ. Подробиці – за посиланням.

Читайте также