Харків’яни чули потужні вибухи уночі – подробиці обстрілу міста

Окупанти здійснили обстріл ракетами та дронами-камікадзе усією Україною.

Сьогодні вночі під час повітряної тривоги мешканці Харкова та області чули вибухи та звук безпілотників. Приблизно о 1:40 у місті пролунало щонайменше три потужних вибухи.

Вже сьогодні вранці командування Повітряних Сил ЗСУ повідомило, що уночі в період з 00:20 по 04:30 15 червня російські окупанти завдали  удару по Україні крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-555, а також ударними дронами "Shahed-136/131".

Чотирма літаками стратегічної авіації Ту-95мс здійснено чотири пуски крилатих ракет Х-101/Х-555 з Каспійського моря. Одну із ракет вдалось знищити, решта – влучили в промислові об’єкти в Дніпропетровській області.

Іранські "шахеди" противник запускав з північного та південного напрямків.

Усі 20 ударних дронів знищено силами та засобами Повітряних Сил у зонах відповідальності повітряних командувань "Південь" та "Схід".

Крім того, знищено ворожий БпЛА оперативно-тактичного рівня, який здійснював повітряну розвідку на східному напрямку.

Міський голова Ігор Терехов також повідомив, що вибухи, які харківʼяни чули в ночі, були відпрацюванням нашої ППО по ворожим цілям.

"Шахеди, що летіли на місто, були збиті на підльоті до Харкова. Дякую нашим військовим!", – написав мер Харкова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На дороги Харківської області вийшов безкоштовний соціальний автобус (розклад)

Запуск соціального автобусу було анонсовано раніше. На Борівщині запустили соціальний автобус для сполучення між селами громади та з районним центром. Перший рейс безкоштовного автобуса відбувся учора, 14 червня.

Також здійснюватимуться безкоштовні рейси за маршрутом Слов’янськ – Ізюм – Борова та у зворотньому напрямку. З детальним розкладом безкоштовного автобусу можна ознайомитися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися