У Харківській області продовжують видавати ноутбуки та планшети: хто отримає

Загалом планується видати приблизно 5000 гаджетів в області.

Школярі з Харківщини отримали ноутбуки та планшети для онлайн-навчання. Підтримка реалізована завдяки співпраці Мінреінтеграції та міжнародної організації UNICEF й за сприяння Харківської ОВА. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на Мінреінтеграції.

Діти з Куп’янської та Кіндрашівської громад отримали понад 350 гаджетів для навчання.

Технічне забезпечення дасть змогу дітям із сільської місцевості опановувати навчання у дистанційному форматі, а також тримати зв’язок із близькими.

Раніше школярі з Куп’янської, Вільхуватської, Куньєвської й Оскільської громад отримали понад 700 ноутбуків і планшетів.

Загалом до області планується спрямувати приблизно 5000 гаджетів. Розподіл ноутбуків та планшетів триває.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові перевіряють прибудинкові території: що виявили

У місті перевіряють санітарний стан прибудинкових територій багатоповерхівок.

Комісія КП "Харківблагоустрій" разом з представниками Департаменту ЖКГ та КП "Жилкомсервіс" продовжує перевіряти санітарний стан прибудинкових територій.

Цього тижня перевіряли Салтівський район – дільниці №4 (вул. Владислава Зубенка, вул. Гвардійців-Широнінців, вул. Валентинівська), №5 (пр. Ювілейний, пр. Тракторобудівників), №6 (Салтівське шосе, вул. Плоходька, пр. Ювілейний), №8 (вул. Героїв Праці).

Підсумки обстеження – дивіться за посиланням.

Корупційний скандал під Харковом не завершується – прокуратура оприлюднила нові подробиці

Справа щодо голови однієї з селищних рад у передмісті Харкова була закрита незаконно — прокуратура.

Нещодавно у засобах масової інформації з‘явилась інформація про те, що прокуратура нібито сфальсифікувала справу проти голови однієї з селищних рад Харківської області. Через начебто "незаконні дії правоохоронців" Київський районний суд м. Харкова закрив провадження щодо фігуранта. Подробиці корупційної справи читайте за посиланням.

Читайте также