У Харкові трамваї змінять маршрути, а один із тролейбусів залишиться у депо

Через профілактичні та ремонтні роботи громадський електротранспорт у Харкові змінить свій звичайний графік

Завтра, 4 лютого, у Харкові два трамваї на три дні змінять свої маршрути, а тролейбус, який їздить на Північну Салтівку не курсуватиме. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у перс-службі міської ради Харкова.

Так, тролейбус №47 у вівторок можна не чекати з 9:30 до 12:30. Рух заборонять по Академіка Павлова,  Леся Сердюка і Наталії Ужвій, від розворотного кола метро "Героїв Праці" до розворотного кола "Північна Салтівка". У міськраді з посиланням на Департамент інфраструктури повідомили, що це пов'язано з регламентно-профілактичними роботами на тяговій підстанції "Вул. Дружби Народів".

Трамваї №23 і 26, через ремонт контактної мережі, на три дні змінять свій маршрут. З 4 – 6 лютого. У міськраді повідомили, що рух трамваїв по Тракторобудівників та Московському проспекті, на ділянці від Салтівського шосе до розворотного кола "Південно-Східний", буде заборонений в ці дні з 9:30 до 14:30.

У зв’язку з цим трамвай №23 буде їздити за таким маршрутом: розворотне коло "Салтівський" - Тракторобудівників - Салтівське шосе - 602 мікрорайон.

Трамвай №26 курсуватиме так: парк Горького - Весніна - Матюшенка - Шевченка - Героїв Праці - Тракторобудівників - Салтівське шосе - 602 мікрорайон.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у харківському трамваї №26 побилися кондуктор і пасажир. На місце події викликали копів.

Читайте также