В одній з громад Харківщини планують перейменувати низку вулиць, площ та провулків

В Чугуївській громаді вже оголошено про публічні слухання

В Чугуївській громаді Харківської області оголошено про проведення громадських слухань про перейменування вулиць, бульварів, площ та провулків шляхом голосування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію на сайті Чугуївської міської ради.

Відповідно до розпорядження начальника Чугуївської міської військової адміністрації від 12 вересня оголошені громадські слухання (шляхом голосування) з перейменування вулиць, провулків, бульварів, площ Чугуївської міської територіальної громади. Голосування триватиме з 25 вересня по 5 жовтня 2023 року в онлайн та офлайн режимі.

Проголосувати у режимі офлайн можна буде в робочі дні з 8.00 до 17.00, а в суботу, 30 вересня, – з 8.00 до 12.00 у пунктах, які розташовані за адресами:

- Чугуїв, вул. Старонікольська, 35А, будівля Чугуївської міської ради;

- Чугуїв, вул. Старонікольська, 35А, будівля Центру надання адміністративних послуг Чугуївської міської ради;

- Чугуїв, вул. Старонікольська, 20А, будівля Управління соціального захисту населення Чугуївської міської ради;

- село Велика Бабка, вул. Перемоги, 34, адміністративна будівля старостинського округу;

- село Кам’яна Яруга, вул. Центральна, 118в, адміністративна будівля старостинського округу;

- село Зарожне, вул. Молодіжна, 43, адміністративна будівля старостинського округу;

- селище Кочеток, вул. Осіння, 17, адміністративна будівля старостинського округу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про перейменування топонімів в Старосалтівській громаді Харківщини. Участь в опитуванні щодо перейменування вулиць у Старосалтівській громаді Чугуївського району зможуть взяти лише мешканці цих вулиць. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської СВА. Громадське обговорення триватиме з 15 вересня до 20 листопада 2023 року. Жителі зможуть висловити свої пропозиції у паперовій анкеті чи проголосувати онлайн за посиланнями на сайті селищної військової адміністрації. Учасники обговорень можуть погодитися чи не погодитися із запропонованими назвами або зазначити свій варіант.

Читайте также