У село в Харківському районі повернули світло

Комунальники повністю відновили електромережі у селі Борщова

У село Борщова Харківського району повернули світло. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Відновлення електроенергії у Борщовій Липецької громади тривало з червня 2023 року.

Як зазначив заступник начальника Харківської ОВА Михайло Харнам, наразі усі жителі села, які повернулися додому, отримали доступ до послуги електропостачання.

"За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова продовжуємо відновлювати електропостачання в тих населених пунктах, де було зруйновано мережі через російські обстріли. Роботи тут розпочали відразу після дозволу від саперів. У населеному пункті було знайдено багато вибухонебезпечних предметів, а рівень пошкодження мереж сягав 100%", – сказав Михайло Харнам.

Також Михайло Харнам наголосив, що відремонтували одну з підстанцій та відновили високовольтну лінію, аби покращити якість надання послуг.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про відновлення вуличного освітлення в Чугуївській громаді. Заступника начальника Чугуївської міської військової адміністрації Ігор Шепелєв розповів про ситуацію з вуличним освітленням у місті. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Чугуївської міської ради.  Представник міської ради зазначив, що включення вуличного освітлення в громаді розпочнеться у понеділок, 18 вересня. Попередньо планується, що ліхтарі будуть працювати з 19.30 до 21.00. “Разом з цим є вірогідність того, що деякі ділянки вуличного освітлення не вдасться увімкнути з перших днів через їх пошкодження внаслідок обстрілів та через тривалу перерву в експлуатації. Такі ділянки будуть поступово ремонтуватися та вмикатися в міру готовності”, - повідомив Ігор Шепелєв.

Читайте также