Ще в одній громаді Харківщини відновлюють вуличне освітлення

Ліхтарі працюватимуть з 19.30 до 21.00

Заступника начальника Чугуївської міської військової адміністрації Ігор Шепелєв розповів про ситуацію з вуличним освітленням у місті. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Чугуївської міської ради. 

Представник міської ради зазначив, що включення вуличного освітлення в громаді розпочнеться у понеділок, 18 вересня. Попередньо планується, що ліхтарі будуть працювати з 19.30 до 21.00. “Разом з цим є вірогідність того, що деякі ділянки вуличного освітлення не вдасться увімкнути з перших днів через їх пошкодження внаслідок обстрілів та через тривалу перерву в експлуатації. Такі ділянки будуть поступово ремонтуватися та вмикатися в міру готовності”, - повідомив Ігор Шепелєв.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Валківській громаді Харківської області обговорили питання відновлення вуличного освітлення

На засіданні виконавчого комітету Валківської міської ради ухвалили рішення щодо поетапного включення з 1 серпня 2023 року вуличного освітлення на території Валківської міської територіальної громади. Вуличне освітлення працюватиме до 23:00.

Серед іншого комітет вирішив: надати одноразову матеріальну допомогу на поховання непрацюючих громадян працездатного віку, які не перебували на обліку в центрі зайнятості; встановити на території Валківської міської територіальної громади норм споживання послуг з централізованого водопостачання для споживачів, у яких відсутні прилади  обліку води; утворити комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, на території Валківської міської ради.




Джерело: https://t.me/chuhuiv_rada
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися