У Харківській області ліквідують наслідки «прильотів» та безкоштовно годують населення

Місцевим мешканцям надають всю необхідну допомогу

Куп'янська міська територіальна громада продовжує перебувати під постійними обстрілами російських терористичних військ. В ніч на 12 жовтня селище міського типу Ківшарівка знову зазнало удару. Від вибухів постраждало декілька багатоповерхових будинків та гуртожиток. На щастя обійшлося без постраждалих. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп’янської МВА.

На даний час зусиллями працівників комунальних господарств проводиться консервація пошкоджених вікон плитами OSB та прибирається від залишків будівельного сміття прибудинкова територія. На допомогу з проведення висотних робіт на верхніх поверхах житлових будинків залучено автовежу підрозділу ДСНС. За підтримки благодійників на місці проведення відновлювальних робіт було організовано гаряче харчування.

Начальник Куп'янської міської військової адміністрації Андрій Беседін, разом з заступником Андрієм Тихонченком в супроводі завідувача сектору із забезпечення життєдіяльності смт. Ківшарівка Дмитром Удовиком проконтролювали хід робіт, зустрілися з відповідальними по будинкам й місцевими мешканцями. Спілкуючись з жителями селища Ківшарівка, Андрій Беседін наголосив на необхідності евакуації в більш безпечні регіони України та місто Харків через збільшення кількості обстрілів російськими терористичними військами по території громади та погіршенням погодних умов.

"Гарантовано безоплатне проживання у прихистку, надання гуманітарної допомоги, забезпечення харчуванням та медичною підтримкою. Крім того, надається допомога в оформленні статусу ВПО та грошової допомоги від держави й міжнародних організацій", - розповів начальник Куп'янської міської військової адміністрації.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"Ми входимо у важкий період" – Олег Синєгубов

Окупанти минулої ночі обстріляли Харків та район беспілотниками

У ніч на 12 жовтня Харків та Харківській район зазнали ударів ворожими безпілотниками. У Харкові було пошкоджено два приватні житлові будинки, інші удари прийшлися на Харківський район, де частково постраждала критична інфраструктура.

Про те, якою буде зима, розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов – читайте за посиланням.

Читайте также