«Ми входимо у важкий період» – Олег Синєгубов

Окупанти вночі обстріляли Харків та район беспілотниками

Уночі Харків та Харківській район зазнали ударів ворожими безпілотниками. У Харкові було пошкоджено два приватні житлові будинки, інші удари прийшлися на Харківський район, де частково постраждала критична інфраструктура. Про це в етері національного телемарафону повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

"Яка саме (інфраструктура – ред.), повідомляти не будемо, однак фактично констатуємо, що ми входимо у важкий осінньо-зимовий період, де ворог фактично буде намагатися як і минулого року знищувати нашу відповідну енергетику, інші об’єкти, щоби чинити далі терор нашого місцевого населення", – зауважив очільник області.

Він підкреслив, що усі служби працювали на місцях влучань практично всю ніч, щоб оперативно ліквідувати наслідки цих атак.

"Хочу звернутися до наших місцевих мешканців і тут ми маємо об’єднати зусилля. Я їх прошу не викладати ті наслідки атак, які ми маємо, свідками яких вони можливо стають. Оскільки це важливо, це несе небезпеку для наших підрозділів ДСНС, співробітників поліції, екстреної швидкої допомоги, тому що вони одразу після прильотів працюють на місці", – звернувся Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові не вистачить бюджетних коштів на встановлення вікон в оселі людей

"Потреба дуже велика, і ми продовжуємо встановлювати вікна. Зранку мав нараду з департаментами, ми обговорювали, як найшвидше встановити вікна у центрі, на Північній Салтівці, але це величезні кошти. Мав розмову з урядом, щоб максимально задіяти на ці цілі програму "єВідновлення", бо коштів міського бюджету на все не вистачить", - повідомив міський голова.

Рятувальники повідомили, хто загинув від міни у Харківській області

Чугуївський район: залишена росіянами протипіхотна міна вбила 2-х цивільних людей 11 жовтня о 09:50 стало відомо про черговий нещасний випадок, який стався у полі між селами с. Леб’яже та Гракове Чкалівської громади. На протипіхотній ворожій міні типу ОЗМ підірвалися двоє чоловіків. Хто саме загинув від ворожої міни – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися