Носії коронавірусу в Харківській області: COVID-19 вражає молодих (карта)

Найчастіше на Харківщині заражаються коронавірусом люди середнього віку, але не набагато менше і молоді

В ХОДА розповіли про те, хто в Харківській області інфікований коронавірусом і якого вони віку. Згідно зі статистичними даними, найчастіше інфікуються люди середнього віку (від 41 до 60 років). Однак не набагато менше і молоді: 408 людей захворіло у віці від 21 до 40 років. Ще 415 осіб підхопили вірус у віці від 61 до 80 років. Рідше хворіють діти і юні харків'яни, а також пенсіонери, яким уже за 80.

Зазначимо, що за минулу добу виявили ще 55 випадків коронавірусу, причому 38 з них - в Харкові. На даний момент, за інформацією ХОДА, в лікарнях перебуває 294 людини, ще 561 - на самоізоляції. Що ж стосується летальних випадків, на даний момент їх 66. В останню добу померло 4 людини, серед яких 60-річний харків'янин, 63-х і 91-річні харків'янки, а також 64-річний чоловік з Люботина.

Нагадаємо, Харківська область опинилася в зоні ризику і не готова до пом'якшення карантину через те, що тут розпочався активний епідпроцес коронавірусу. Про це сьогодні заявив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

Читайте также