Запуск нових електричок в Харківській області: стало відомо, що чекає на пасажирів Південної залізниці в умовах карантину

Вже завтра з Харкова пустять 23 електрички, проте пасажирів просять виконувати вимоги поліції

Вже завтра в Харківській області буде курсувати більше електричок. Як повідомила прес-секретар регіонального відділення "Південна залізниця" "Укрзалізниці" Ірина Гаманенко, 23 електрички вирушать в мерефянському, золочівському та інших напрямках.

У Мінінфраструктури кажуть, що всі поїзди проходять посилену дезінфекцію поверхонь у депо. Додатковий контроль на турнікетах дозволяє провести температурний скринінг пасажирів, нагадати їм про обов'язкове носіння маски і використання антисептика. Кожен потяг супроводжується стрілками воєнізованої охорони, які постійно стежать за дотриманням порядку та карантинних вимог у кожному з вагонів. У разі відмови пасажира виконувати їх, на найближчій станції викликається поліція і складається протокол.

Розклад нових електричок представлено на фото:


Нагадаємо, Харківська область опинилася в зоні ризику і не готова до пом'якшення карантину через те, що тут розпочався активний епідпроцес коронавірусу. Про це заявив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

Читайте также