Мешканці прикордонної громади можуть отримувати важливі послуги

Дворічанська громада отримала обладнання для стоматологічного кабінету

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, робота з забезпечення медзакладів на постраждалих та деокупованих територіях проводиться в посиленому режимі.

Дворічанська селищна громада досі потерпає від обстрілів російських окупантів. З огляду на безпекову ситуацію, отриманий стоматологічний кабінет тимчасово розгорнуть у Шевченковому.

"Навіть у таких непростих умовах місцева влада забезпечує жителів громади адміністративними, соціальними, медичними послугами.  Дякую за підтримку та допомогу нашим партнерам, із якими працюємо на базі Регіонального офісу міжнародного співробітництва", - зазначив заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов. 

Техніку та витратні матеріали привезли з Польщі за ініціативи ГО "Зв’язок українців в Польщі" та ГО "Центр розвитку місцевого самоврядування".

"Дякуємо нашим польським партнерам та особисто  пану Мирославу Скурці за те, що не втомлюються допомагати нашим постраждалим громадам та вірять у нашу Перемогу", - додала голова правління ГО "Центр розвитку місцевого самоврядування" Діана Баринова.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Викладачі Харківського вишу віддали свою зарплату на ЗСУ

Напередодні різдвяних та новорічних свят за ініціативи ректора Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Анатолія Гетьмана на засіданні Вченої ради, що відбулося 22 грудня 2023 року, було прийнято рішення про перерахування на спеціальний рахунок, відкритий у Національному банку України, одноденної заробітної плати всіх працівників Університету на підтримку Збройних сил України, які героїчно боронять нашу державу від російських окупантів. Про це повідомили у пресслужбі вишу, інформують "Коментарі. Харків".

Читайте также