Викладачі Харківського вишу віддали свою зарплату на ЗСУ

Колективи університетів Харкова та Полтави перерахували свою зарплату на допомогу ЗСУ

Напередодні різдвяних та новорічних свят за ініціативи ректора Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Анатолія Гетьмана на засіданні Вченої ради, що відбулося 22 грудня 2023 року, було прийнято рішення про перерахування на спеціальний рахунок, відкритий у Національному банку України, одноденної заробітної плати всіх працівників Університету на підтримку Збройних сил України, які героїчно боронять нашу державу від російських окупантів. Про це повідомили у пресслужбі вишу, інформують "Коментарі. Харків".

До ініціативи доєдналися колективи відокремлених структурних підрозділів Університету Полтавський юридичний інститут НЮУ імені Ярослава Мудрого  та Полтавський фаховий коледж НЮУ імені Ярослава Мудрого 

"Дякуємо за те, що можемо навчати та навчатися!" – зазначили в Університеті.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Робота водієм у Харкові: де знайти та скільки платять

У Харкові та області можна працевлаштуватися водієм та отримувати високу зарплату

На сьогодні професія водія в Україні досить затребувана. Стать у цій професії не завжди має роль, керувати автівкою можуть як жінки, так і чоловіки. Найбільше у роботі водієм, згідно з актуальними вакансіями ціниться вміння керувати великогабаритними видами транспорту, а також – лагодити автотранспортні засоби.

Журналісти сайту "Коментарі. Харків" розбиралися, де можна працевлаштуватися водієм у Харкові та області, а також отримувати за цю роботу хорошу зарплатню.

Що робиться на Куп’янському напрямку станом на ранок

Протягом минулої доби на фронті відбулося 98 бойових зіткнень.

На Слобожанському напрямку артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 20 населених пунктів, серед них Івашки, Уди, Вовчанськ, Бударки, Амбарне Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку українські захисники відбили 6 атак ворога біля населеного пункту Синьківка Харківської області. Чи мали окупанти успіхи та де сталися прильоти – читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися