Інвестори мають бажання долучитися до будівництва підземного містечка у Харкові

На реалізацію проєкту не збираються витрачати кошти з міського бюджету

Розробка Генерального плану міста, який передбачає розбудову наземних і підземних просторів, триває у Харкові. Про це в інтерв’ю інформаційному агентству "РБК-Україна" повідомив міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

Він розповів, що, наприклад, проєкт підземного містечка був не так давно представлений для залучення інвесторів - на його реалізацію не витрачатимуть кошти міського бюджету.

"Під землею теж потрібно робити простори, щоб там були і торговельні центри, і паркінги. Так є в усьому світі насправді. Кілька інвесторів вже мають бажання долучитися до цього проєкту. І коли буде створена проєктно-кошторисна документація, вони візьмуть участь у конкурсі і почнуть будівництво. Проєкт передбачає не тільки підземну частину, а й наземну", - зазначив міський голова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ворог планував вдарити по ТРЦ у Харкові – Ігор Терехов

У неділю, 21 липня, окупанти мали намір завдати ударів по Харкову, зокрема, по торгівельно-розважальному центру міста, тому в цей день багато об’єктів були зачинені,а територію можливого удару патрулювали правоохоронці. Про це в етері національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі". Він зазначив, що спокій, який зараз панує у Харкові, – досить відносний та хиткий. Детальніше – за посиланням.

Читайте також: Де покращиться ситуація зі світлом на Харківщині: перелік громад

Завдяки плідній співпраці між Харківською ОВА, Генеральним посольством Німеччини в Києві, Міністерством закордонних справ Німеччини та Федеральним агентство з технічної допомоги (THW), регіон отримав вісім генераторів великої потужності – від 170 до 500 кВт. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Обладнання передали на потреби громад – список за посиланням.

Читайте также