Ворог планував вдарити по ТРЦ у Харкові – Ігор Терехов

Окупанти мали намір здійснити удар по ТРЦ в центрі Харкова в неділю

У неділю, 21 липня, окупанти мали намір завдати ударів по Харкову, зокрема, по торгівельно-розважальному центру міста, тому в цей день багато об’єктів були зачинені,а територію можливого удару патрулювали правоохоронці. Про це в етері національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

Він зазначив, що спокій, який зараз панує у Харкові, – досить відносний та хиткий.

"Трохи спокійніше у Харкові. Таких потужних обстрілів, які були у червні, у травні, немає. Але це дуже відносно. Хочу сказати таку статистику. Якщо в червні було в нас 22 обстріли, то в травні було 76 обстрілів. І цей спокій, який є, він дуже-дуже хиткий. У неділю ми мали таку інформацію, що будуть обстріли по місту Харкову, по торговельному центру, по інших об’єктах. Тому вони були зачинені. Там чергували наші поліцейські, патрулювали ці торговельні центри. Попри те, що є відносний спокій, але напруга відчувається", – сказав Терехов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові та області оголосили про небезпеку сьогодні

Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 23 липня опублікували синоптики Харківського регіонального центру з гідрометеорології, інформує портал "Коментарі". Вдень 23 липня по місту та області очікується гроза. Оголошено I рівень небезпечності, жовтий.

Якою буде погода у Харкові та області – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харкові 18-річні хлопці вдарили ножем двох перехожих

Позавчора близько 21:10 наряд групи реагування роти Управління поліції охорони в Харківській області отримав на службовий планшет по лінії 102 інформацію про погрозу людям фізичною розправою на одній із вулиць Київського району Харкова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію відомства. По прибуттю за вказаною адресою поліцейські охорони виявили двох нетверезих 18-річних парубків та двох поранених громадян – 43-річну жінку та 50-річного чоловіка. Правоохоронці негайно затримали хуліганів та викликали на місце події бригаду екстреної медичної допомоги.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися