На Рогані та ХТЗ у Харкові встановлять нові павільйони на зупинках та світлофори

В індустріальному районі Харкова з’являться нові зупиночні павільйони та світлофори

У 2020 році нові павільйони на зупинках громадського транспорту встановлять у Харкові на Рогані та ХТЗ. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі міської ради Харкова.

Всього планується встановити 12 павільйонів. 

Крім того в Індустріальному районі Харкова з’явиться чотири нових світлофори. Їх планують встановити на перетині Біблика і Генерала Момота (біля школи №80), Біблика та проспекту Індустріального, Роганської та Луї Пастера (біля Міської поліклініки №9) і на Роганській, 89.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що з весни харківський громадський електротранспорт повністю переходить на систему оплати проїзду E-ticket. У міськраді харків'ян попросили заздалегідь придбати електронну картку для поїзду, щоб не створювати ажіотаж.

Також "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові на систему оплати проїзду E-ticket перейдуть не тільки метрополітен та трамваї і тролейбуси, а й маршрутки. Валідатори для E-ticket в маршрутках встановлять після того, як система повністю запрацює в електротранспорті міста. Планується, що розрахуватися електронним квитком у маршруті можна буде вже в цьому році.

Читайте также