З весни харківський транспорт повністю переходить на E-ticket

З 1 березня у харківському метро автомати поповнюватимуть тільки E-ticket

З 1 березня цього року Харків переходе на оплату проїзду карткою "E-ticket". Поповнити старі картки для проїзду у метро буде неможливо. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у міській раді Харкова.

Проте використати гроші зі старої картки буде можливим протягом року – до 21 березня 2021 року. У підземці залишать окремі турнікети для проходу за старими картками.

У міськраді харків’ян попросили заздалегідь придбати нову проїзну карту, щоб не створювати ажіотажу.

Щодо пільговиків, то з весни зайти у метро, скориставшись старою карткою, теж буде неможливо. Нові "E-ticket" вже видають харків’янам, які мають пільги. Щоб її отримати, необхідно звернутися до служби соціального захисту за місцем проживання.

Єдиний електронний квиток "E-ticket" - це єдина електронна платіжна система для наземного та підземного комунального громадського транспорту у Харкові. Наприкінці 2017 року систему запустили у електротранспорті (трамваях та тролейбусах). Другий етап – перехід на оплату за допомогою "E-ticket" у метрополітені.  

Приєднуйтесь до нас в Telegram - Пульс Харкова - і будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися