У Харкові назріває скандал: новий заступник Кучера засвітився на фото з червоним прапором

На світлині заступник голови Харківської ОДА Євгеній Грицьков позує поруч з червоним Прапором Перемоги і Михайлом Добкіним

Новий заступник голови Харківської облдержадміністрації Євгеній Грицьков був помічений з червоним радянським прапором. Разом з ним він сфотографувався поряд з одіозним колишнім губернатором Харківщини Михайлом Добкіним.

Світлина зроблена 9 травня 2018 року на тлі Рейхстагу. Саме тоді колишній очільник Харківщини разом з однодумцями вирушив до Берліна. 

Михайло Добкін виклав у соцмережі фото із забороненою в Україні георгіївською стрічкою на грудях та з Прапором Перемоги. Світлини були також зроблені біля підніжжя пам'ятника Воїну-визволителю. Там разом з одіозним політиком і "засвітився" нинішній заступник нинішнього губернатора (на фото він стоїть по центру).


Фото:inforesist.оrg

Євгенія Грицькова призначили заступником Кучера 31 січня 2020 року. Слід зазначити, що згідно з даними Центральної виборчої комісії, у 2015 році він балотувався від "Опозиційного блоку" до Харківської обласної ради. Проте так і не пройшов.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові триває декомунізація. На черзі - погруддя Жукову. Міністерство культури молоді та спорту України відмовилося визнавати його пам’ятником. Тепер активісти збираються "демонтувати те, чого за законом не має бути".

Читайте также