У ХОДА нове призначення: начальник Департаменту капітального будівництва

Чиновниця раніше потрапляла під дисциплінарні стягнення

У ХОДА з'явився новий директор Департаменту капітального будівництва ХОДА стала Євгенія Іванська. Про це йдеться в розпорядженні голови Харківської ОДА Олексія Кучера.

З тексту документа відомо, що контракт з Євгенією Іванською уклали на час карантину.

Видання Newsroom повідомляє, що на початку цього року Іванську відсторонили від займаної посади директора регіонального департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції. Відповідне рішення 8 лютого ухвалила в.о. голови Держінспекції Олена Костенко.

Крім цього, проти відстороненої чиновниці відкривали дисциплінарне провадження. За інформацією пресслужби ДАБІ, такі заходи щодо Євгенії Іванської і її колег були зроблені через низку скарг, що надійшли на їхню адресу.

На початку серпня 2020 року Євгена Іванська подала декларацію в НАЗК перед звільненням з посади директора департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції в Харківській області.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, НАБУ на хабарі затримало директора Департаменту капітального будівництва ХОДА Андрія Винниченка. Губернатор Харківської області Олексій Кучер призначив Винниченко на посаду ще 10 днів тому. У ХОДА цю інформацію ретельно приховували. До роботи в обладміністрації Винниченко працював в Харківобленерго, де під час затримання так само як і в ХОДА пройшли обшуки.

Слідчі НАБУ почали слідчі дії за фактом корупційного злочину з боку чиновника Харківської облдержадміністрації. Інформацію про затримання нового начальника Департаменту капітального будівництва Андрія Винниченка підтвердили в пресслужбі ХОДА.


Читайте также