В Харківській області прикордонники вимірюють температуру всім бажаючим потрапити в Україну

Всіх громадян з підозрою на коронавірус направлятимуть на додаткове обстеження

На Харківщині прикордонники розпочали температурний скринінг всім громадянам, які прямують на в’їзд в Україну, щоб запобігти занесенню та поширенню коронавірусу в регіоні. Про це повідомляє Східне регіональне Управління ДПСУ в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Прикордонники повідомили, що всі підрозділи охорони кордону отримали засоби індивідуального захисту. Зокрема маски і рукавички, та безконтактні термометри. За допомогою термометрів прикордонники вимірюють температуру тіла усіх громадян, які прибувають на територію України через автомобільні, залізничні та повітряні пункти пропуску в Харківській області.

У разі виявлення на кордоні людини із підвищеною температурою та початковими ознаками захворювання, її одразу ж направлять на додаткове обстеження.

У прикордонній службі попросили громадян з розумінням ставитися до цих заходів та запевнили, що роблять все належне, аби люди не відчували незручностей перетинаючи кордон.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що виявляти китайський коронавірус (COVID-2019) тепер зможуть і в Харкові. Необхідні тест-системи вже доставили до обласної  інфекційної лікарні.

Читайте также