Коли в місті з'явиться "Карта харків'янина" та як її отримати

Картку отримає кожен мешканець, навіть школярі

У Харкові анонсували випуск унікальної карти мешканця першої столиці. Про те, які переваги матимуть містяни, що її отримають, розповіли у Харківській мерії.

За словами тимчасового очільника міськради Ігоря Терехова, власник картки матиме дуже багато пільг у випадку використання картки в межах міста.

До програми лояльності приєднаються і місцеві виробники та підприємці: аптеки, супермаркети, мережеві магазини, автозаправки. Також влада міста заохочуватиме до співпраці і надавачів різних - приватних і комунальних - послуг.

Про участь у програмі "Карта харків'янина" раніше повідомив Харківський зоопарк. Згідно анонсу, місцеві жителі зможуть потрапити туди безкоштовно за наявності картки.

У мерії пообіцяли, що перелік бонусів і послуг буде дуже великим і корисним.

В основі проєкту створення такої картки лежить ідея того, що вона має стати інструментом, який дозволить містянам заощаджувати значні кошти зі свого бюджету.

З іншого боку, проєкт зможе підтримати кооперацію із місцевими компаніями, які надаватимуть знижки містянам за програмою лояльності для місцевих, а натомість отримувати власні бонуси у веденні бізнесу, а також додаткову рекламу на найпоширенішому у майбутньому в місті носії інформації.

У мерії планують розробити кілька видів карт: для пільговиків, дітей, студентів, школярів, звичайні та корпоративні.

Усіх харків'ян запросили долучитися до розробки "Карти харків'янина". Кожен охочий може направити свої пропозиції через форму зворотного зв'язку на офіційному сайті мерії. Можна надіслати ідеї щодо оформлення та механізмів роботи, програмного забезпечення та будь-яких інших новацій.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що під час розробки проєкту "Карти харків'янина" планувалося також за її пред'явлення надавати знижки на проїзд у міському транспорті та на білети в музеї, театри, на виставки.

Читайте также