Харківський зоопарк буде безкоштовним, але є умова

У міськраді розповіли, кому доведеться платити за вхід

У Харкові триває масштабна реконструкція зоопарку. Після відкриття він буде безкоштовним, але тільки для жителів міста. Іншим відвідувачам доведеться платити за вхід. Про це повідомив тимчасовий мер Харкова Ігор Терехов, пише місцеве видання KHARKIV Today.

Як повідомив секретар міської ради, усіх, хто прописаний у Харкові, в зоопарк пропустять безкоштовно. Планують використовувати для цього карту харків'янина, яку обіцяють видати до 23 серпня 2021 року.

Тоді як всім іншим бажаючим необхідно буде сплатити за вхідний квиток.

Зазначимо, що платним вхід буде як для жителів Харківської області, так і для іногородніх туристів, а також іноземців.

Як пояснили в міськраді, очікується, що зоопарк викличе інтерес туристів і приверне відвідувачів з усієї країни. Гроші, виручені за платні квитки в зоопарк, влада планує пустити в подальше будівництво об'єкта. Зокрема, в планах побудувати океанаріум.

Остаточну вартість вхідного квитка в мерії поки не називають. Передбачається, що вона буде досягати близько 100-200 грн.

У міськраді додали, що карта харків'янина дозволяє користуватися знижками на проїзд, у супермаркетах і медичних центрах.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", Харківський зоопарк - один із найбільш очікуваних в місті об'єктів, який нині знаходиться на масштабній реконструкції. Програма реконструкції, яка зараз реалізується на об'єкті, розрахована до 2022 року.

Саме ж відкриття відреставрованого і повністю оновленого зоопарку заплановано до Дня міста, який традиційно відзначається 23 серпня, і в найближчі до цієї дати вихідні.



Жители области.

17 серпня 2021, 12:38

Гостипреимно ждем харьковчан для отдыха на просторах природы области, посещение лесов и берегов водоемов, оплата - 200 гривень в сутки.

Татьяна

15 серпня 2021, 16:41

А не до хрена ли 200 и 100?Что сравнивать зарплаты киевские и харьковские с районами и областями?

Владимир

25 травня 2021, 14:51

Терехов кукухой поехал. Тоесть я живу в 2 километрах от знака Харьков и я должен платить? Илиот

Надежда

25 травня 2021, 13:08

Плохое заигрывание с нашими горожанами, очень плохое, да ещё и с использованием животных! Власть рубит сегодня 100 летние дубы в парке Горького под стоянки автомобилей !!!! Только не говорите ,что они тут не причём! Власть уничтожает тоннами бездомных животных в своём КП на Гагарина! За всё это мы платим налогами! Власть в городе ,так же как и во всей стране - Ничтожна!

Ирина

25 травня 2021, 12:27

Не слишком ли широкий жест с бесплатным входом для харьковчан? Среди нас есть далеко не бедные люди. И даже я, пенсионерка, могла бы раз в год оплатить стоимость билета. Не пострадали бы животные. Думаю, многие помнят год, когда к посетителям зоопарка обращались с призывом приносить по возможности корма для животных. Я водила класс на экскурсию, мы несли, у кого что было - тыквы, капусту, другие овощи, крупы, сухофрукты...

Олег

25 травня 2021, 12:09

Многие живут в Харькове, а прописаны в области А студенты?

Сергей

25 травня 2021, 11:41

Очередной лохотрон,область это Не харьковчане а кто?вот с этого Все и начинается.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися