Куртки з чобітьми: "Харківводоканал" закупить спецкостюмів на мільйон гривень

На водонепроникний одяг підуть гроші від господарської діяльності комунального підприємства

Днями комунальне підприємство "Харківводоканал" оголосило тендер на закупівлю 250 костюмів для захисту від води - курток і напівкомбінезонів з гумовими чобітьми. Планується провести спрощену закупівлю на суму 998 тисяч 667 гривень і 50 копійок за гроші від господарської діяльності підприємства - з власного бюджету. Відповідні дані з'явилися на порталі державних закупівель ProZorro, пише Kharkiv Today.

У технічних вимогах до товару зазначено, що костюми для захисту від води повинні бути виробництва фірми "Фаворит 2014" і відповідати вимогам технічного регламенту засобів індивідуального захисту. Спецкуртка повинна бути прямого силуету й обов'язково з капюшоном. Ширина вироби повинна по низу регулюватися за допомогою еластичного шнура і фіксаторів. Напівкомбінезон просять на бретелях з еластичної стрічки, що регулюється по довжині. Чоботи повинні бути припаяні струмом до напівкомбінезона. Пропозиції по тендеру приймаються до 9 серпня.

"Основний матеріал для виготовлення костюма — спеціальна тканина турецького виробництва, дубльована трикотажним полотном, гладкофарбована, оранжевого кольору. водонепроникний одяг можна використовувати як черговий засіб індивідуального захисту, під час виконання будь-яких робіт і технологічних операцій у складних погодних умовах і при атмосферних явищах, при проведенні робіт з кислотами, лугами або перебування в агресивному середовищі, проведення каналізаційних робіт, при виконанні аварійно-рятувальних робіт", - йдеться у тендерній документації.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", у Харкові з 2 серпня на кілька днів перекрили площу Свободи й заборонили рух транспорту від вулиці Сумської до вулиці Трінклера. На площі почалася підготовка до масових заходів. До завершення всіх урочистостей автобуси №№ 20 і 119 будуть об'їжджати закриту ділянку по вже звичному маршруту: - вул. Сумська - пр. Незалежності - пр. Науки, а далі як зазвичай.


Читайте также