У Харкові для автомобілів на кілька днів перекрили площу Свободи

На площі Свободи буде проходити виставка

У Харкові на площі Свободи проходить виставка "Харків - місто людей праці". Через це для автомобілів на площі заборонили рух. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури, передає Харківська міська диспетчерська служба тисяча п'ятсот шістдесят два.

Відзначається, що рух транспорту перекрили з 10:00 26 квітня до 06:00 30 квітня на ділянці від перехрестя вул. Сумська - вул. Свободи до Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна. Рух організували по правій стороні площі: від Сумської до вулиці Трінклера.

Крім цього, з 6:00 30 квітня до 10:00 5 травня по правій стороні площі (від вул. Сумської до вул. Трінклера) також заборонять рух транспорту. Також з 05:00 до 19:00 1 травня заборонять рух по вул. Трінклера на ділянці від вул. Незалежності до площі Свободи.

Нагадаємо, в Харкові 27 та 28 квітня з 08:00 до 20:00 будуть перекривати Куликовську вулицю. Відзначається, що дорогу перекрили від Куликівського спуску до будинку №34 по однойменній вулиці. Обмеження пов'язані з будівельними роботами. Їх проводить ТОВ "Куликівський". Об'їхати закриту ділянку можна по прилеглих вулицях: Дарвіна, Куликівському спуску та іншим.

Раніше "Коментарі" розповіли, що харківські тролейбуси № 7 та 46 не ходитимуть 26, 29 і 30 квітня з 09:30 до 16:00. Відзначається, що КП "Шляхрембуд" буде асфальтувати дорогу, через це забороняється рух тролейбусів по просп. Московському і бульвару Грицевця на ділянці від вул. Плитковій до ЖК "м / р" Горизонт "з тимчасовим припиненням роботи тролейбусів №46.




Джерело: https://1562.kharkov.ua/uk/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися