Вбиральні у метрополітені Харкова: жителі звернулися до місцевої влади

Під петицією зібрано 15 підписів

Харків'яни звернулися до місцевої влади з вимогою встановити туалети на станціях метрополітену. Відповідну петицію оприлюднили на сайті Харківської мерії.

Автор петиції скаржиться на те, що міська влада не облаштовує нові вбиральні на станціях метро, навпаки — у метрополітенах закривають уже наявні туалети.

"У 21 столітті у мегаполісі й так не було туалетів майже, так ще і прибрали, що було. Суть — багато тисяч людей користується метро. Багато стареньких людей, дітей і т.д. Зробіть на кожній станції (тим більше вони є потрібно просто їх відкрити й витрат практично ніяких) туалет для людей", - зазначив автор документа Максим Чумаченко.

Петицію зареєстрували на сайті 9 серпня, і поки що на ній зібралося 15 підписів. Для того, щоб влада розглянула її, потрібно, щоб під нею підписалося 5 тис. громадян. 

Зазначимо, що також харків'яни звернулися до секретаря міськради Ігорю Терехова з проханням заборонити проїзд машин від ХНАТОБу до дельфінарію.

Раніше портал "Коментарі" писав, що багаторівневий паркінг, який розташований у районі перетину вулиці Римарської до вулиці Клочківської, за будівлею ХНАТОБу, почне свою роботу ввечері 17 серпня. На новій парковці зможуть розміститися дві сотні автомобілів і ще 70 - на прилеглій території. Спочатку об'єкт планували відкрити ще у 2020 році до Дня міста.

У матеріалі видання також повідомлялося, що до Дня Незалежності у Харкові, 24 серпня, мають намір відкрити знакові архітектурні об'єкти. Серед них — оглядовий майданчик, який розташований на 12 поверсі Держпрому.


Читайте также