Який транспорт повертається на Московський проспект у Харкові

Трамваї №5 і 6 відновлять рух за звичним маршрутом з 15 серпня


У Харкові рух трамваїв по проспекту Московському, площі Конституції, площі Павлівської від площі Захисників України до вулиці Університетській відновлять в неділю, з 15 серпня. Про це повідомили в прес-службі мерії з посиланням на департамент інфраструктури.

"Рух трамваїв по пр. Московському, пл. Конституції, пл. Павлівській від пл. Захисників України до вул. Університетській буде відновлено з 15 серпня ", - відзначили в міськраді.

Так, трамвай № 5 курсуватиме за новим маршрутом: - розворотне коло "Вул. Одеській "- пр. Героїв Сталінграда - вул. Морозова - вул. Плеханівській - вул. Молочної - пл. Захисників України - пр. Московського - вул. Кошкіна - вул. Плеханівській - вул. Морозова (парк Машинобудівників) - пр. Московський - пл. Захисників України - вул. Молочної - вул. Плеханівській - вул. Морозова - пр. Героїв Сталінграда - розворотне коло "Вул. Одеській ".

Трамвай №6 буде слідувати по колишньому маршруту: - розворотне коло "602-й м / н" - Салтівське шосе - вул. Академіка Павлова - пр. Московський - пл. Конституції - пл. Павлівській - пл. Сергеевской - вул. Полтавський Шлях - вул. Євгенія Котляра - розворотне коло "Південного вокзалу".

Раніше портал "Комментаріі.Харьков" інформував, що в Харкові чотири трамваї змінять маршрут . У період з 12 по 13 серпня включно з 09:30 до 15:00 забороняється рух трамваєм по проспекту Тракторобудівників на ділянці від вулиці Героїв Праці до РК "Салтівське" в Харкові.

Нагадаємо, що водій харківського трамвая, який курсував по 8 маршруту, зупинив громадський транспорт, щоб вийти покурити.

Читайте также