У Харкові відбувся хресний хід: сотні людей перекрили центр міста (ФОТО)

Харків'яни пройшли по центру міста хресним ходом

У Харкові 28 серпня відбувся хресний хід від Свято-Успенського собору до Свято-Покровського чоловічого монастиря. По дорозі в центрі міста йшло відразу кілька сотень людей. Хресний хід проходив з 10:30 до 11:00. Відповідні фотографії очевидці опублікували в соцмережах.

У зв'язку з проведенням хресного року по спуску Соборному і вул. Університетській на ділянці від пров. Університетського до Бурсацького узвозу заборонявся рух транспорту.

Головні новини Харківській області:

В смт Старий Салтів 28 липня близько опівночі знайшли тіло вбитої шестирічної дівчинки в покинутому будинку. Вбивцею виявився 13-річний сусід. Психіатрична експертиза визнала хлопця абсолютно осудним і таким, що усвідомлював свої дії.

Один із близьких друзів Кернеса, депутат Харківської міської ради Ігор Аріх судитиметься з місцевими антикорупціонерами. Політик збирається зобов'язати ХАЦ (Харківський антикорупційний центр) спростувати нібито недостовірну інформацію про нього і виплатити компенсацію у 50 тисяч гривень.

У Харківській області станом на 28 серпня коронавірус виявили всього у 187 осіб. За добу від коронавірусу померло шестеро осіб. В області COVID-19 діагностували вже у 151 693 осіб. За весь період пандемії в регіоні від COVID-19 померло 3669 хворих. Одужало від коронавірусу вже 146 054 осіб. Зараз під наглядом медиків знаходиться 1970 пацієнтів.

У Харкові вночі 28 серпня на Клочківському спуску чоловік за кермом автомобіля Volkswagen на смерть збив коня. Відповідне відео очевидці опублікували в соцмережах. На кадрах тіло тварини лежить прямо посередині дороги на трамвайних рейках.

Читайте также