У Харківській області на дистанційку пішли десятки шкіл

Понад 30 шкіл Харківщини перейшли на дистанційний формат

У Харківській області з 23 вересня на дистанційний формат навчання перейшли вже 34 школи. Про це розповіли у виданні "Суспільне", посилаючись на спікера облдержадміністрації Сергія Кіша.

За словами Сергія, на дистанційку відправили школи, в яких щеплення отримали менше ніж 80% працівників. Інші 650 шкіл продовжують працювати у звичайному режимі.

Одна зі шкіл з дистанційним форматом навчання зараз - Ольшанський ліцей. Директриса закладу розповіла, що всі старші класи з 24 вересня будуть навчатися дистанційно. Однак в ліцеї планують найближчими днями вакцинувати співробітників і вже 27 вересня повернути всіх дітей за парти.

Контекст:

 У Харкові планує ще дві лікарні виділити під боротьбу з COVID-19. Світлана нагадала, що зараз в Харкові залишилося всього 770 ліжок для хворих жителів. Крім того, чиновниця зазначила, що 90% наявних ліжок вже забезпечені киснем.

 У Харківській області підтвердили поширення штаму коронавірусу "Дельта". Про це розповів заступник голови Харківської обладміністрації Михайло Черняк. За словами Черняка, 25 серпня з Харківщини в лабораторію Києва направили 50 зразків, з яких 45 виявилися саме "Дельтою".

⬤ У Харківській області на 24 вересня коронавірус виявили у 948 осіб. За добу від коронавірусу померло 11 жителів. В області COVID-19 діагностували вже у 161 080 людей. У регіоні за весь період пандемії померло 3857 хворих. Видужала від коронавірусу вже 148 469 осіб. Зараз під наглядом медиків знаходиться 8754 пацієнти.

Читайте также