У Харкові для одного слона побудували ціле королівство (ВІДЕО)

У Харківському зоопарку з'явився новий вольєр зі слонами

У Харківському зоопарку з'явився величезний вольєр "Королівство слонів" з басейном, деревами та сходами. Про це розповіли представники зоопарку на своїй сторінці в Facebook.

Все це поки обладнали тільки для одного слона Ауна. Це азіатський слон, який народився в 1997 році в голландському зоопарку. До Харкова його привезли, коли йому було п'ять років.

Інші новини:

 В мережі почали з'являтися перші фотографії та відео від відвідувачів, які отримали запрошення на урочисте відкриття зоопарку в Харкові. Всі відвідувачі одноголосно заявляють, що зоопарк вийшов просто чудовим: новенькі комфортні вольєри, обладнані з урахуванням природного способу життя кожної тварини, величезна раціонально розмежована територія, зручні містки для спостереження за тваринами, безпечні огорожі та відчуття того, що тваринам тут добре.

 У Харкові у Національному фармацевтичному університеті відкрили незвичайний пам'ятник, який виконаний у формі пацюка. "Феномен наук про здоров'я" - таку назву має бронзовий пацюк, який тримає в лапках пігулку, а з-під його лапок падають наукові книги. Він розташований на мармуровому постаменті заввишки 3,5 метри та символізує вдячність людства за внесок у наукові відкриття лабораторним тваринам.

 У Харківському екопарку можна подивитися на вже десятий Бал хризантем. Для заходу використали майже 70 тисяч квітів 30-ти різних сортів хризантем. Відкриття заходу присвячене Дню вчителя (перша неділя жовтня). У 2021 році темою фестивалю стали жителі мультикомплексу. Так, 2 жовтня в Екопарку виступить оркестр курсантів Національної гвардії України та інші інструментальні колективи.

Читайте также