Майже 60 житлових будинків Харкова залишаться без гарячої води: в тепломережі назвали дату

Гаряча вода та опалення будуть відключені в зв'язку з проведенням ремонтних робіт

Для 59 житлових будинків в Шевченківському районі Харкова призупиниться подача гарячої води. Про це пише Медіагрупа "Об'єктив", посилаючись на заяву КП "Харківські тепломережі".

Крім того, буде припинена подача тепла в п'ять шкіл і трьох дитячих садків, які обмежені вул. 23 Серпня, пр-м Науки, вул. Балакірєва, вул. Дерев'янка.

Гаряча вода та опалення будуть вимкнені у зв'язку з проведенням ремонтних робіт в частині Шевченківського району на день, 21 жовтня, з 8-00 до 20-00.

Нагадаємо, що 19 жовтня жителі семи районів міста залишилися без води. Комунальники проводили ремонтно-відновлювальні роботи

Раніше в матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що в Краснопавлівському водосховищі зафіксували критичну ситуацію. Води вистачить тільки до грудня. Про це розповіла радниця голови Лозівської міської територіальної громади Ганна Скрипник на офіційній сторінці Facebook "Лозова. Новости". Анна зазначила, що грошей на наповнення вже не вистачає і їх навіть не обіцяють. За словами чиновниці, зараз Лозовій потрібно 152 млн грн, а з них 120 млн грн на електроенергію. У Міністерстві захисту навколишнього середовища розповіли, що в державному бюджеті 2021 не передбачені гроші на водообмін.

Також нагадаємо, що в Харкові опублікували повний графік включення опалення для всіх житлових будинків. КП "Харківські теплові мережі" почали подавати тепло вже з 14 жовтня. Однак саме підключення розбили на п'ять черг. Першими тепло отримають жителі 2-3х поверхових будинків, другими 5-9 поверхових, а останніми люди, які живуть в 16-поверхових будинках. На кожен етап планують витратити від 3 до 4 днів. Повний процес підключення триватиме два-три тижні.


Читайте также