У саду Шевченка з'являться нові локації для відпочинку: у мерії озвучили подробиці

Особливість цих локацій у тому, що їх місце розташування періодично змінюватиметься

У 2022 році в саду імені Шевченка обладнають спеціальні локації, де можна буде відпочити безпосередньо на газоні. Відповідне доручення секретар Харківської мерії Ігор Терехов надав Департаменту житлово-комунального господарства, повідомляє пресслужба міськради.

"Наше комунальне підприємство "Харківзеленбуд" навесні наступного року облаштує кілька таких локацій у саду імені Шевченка. Там можна буде ходити, сидіти, лежати, проводити час із сім'єю чи друзями. Особливість цих локацій у тому, що їхнє місце розташування періодично змінюватиметься, щоб дати траві можливість відпочити від навантаження", - зазначив Ігор Терехов, додавши, що такі локації будуть розміщені в різних частинах саду.

Нагадаємо, що у Харкові на вулиці Полтавський Шлях, 24-а, біля Театру юного глядача з'явився Сквер Мислителів на честь дружби між Україною, Казахстаном та Азербайджаном. На відкритті виступив симфонічний оркестр "Prime Orchestra" та співак Сергій Бабкін.

Інші новини:

У Харкові на Плеханівській, 77 10 жовтня о 19.00 відкрився оновлений після реконструкції парк "Металіст". Парк реконструювали вже понад два роки. Тепер територію прикрашають інсталяції фантастичних тварин із підсвічуванням та звуковими ефектами.

У Харкові відкрився зоопарк. Всі відвідувачі одноголосні у своїх відгуках. Вони вважають, що зоопарк вийшов неймовірним: нові комфортні вольєри, обладнані з урахуванням природного способу життя кожної тварини, величезна раціонально розмежована територія, зручні містки для спостереження за тваринами, безпечні огорожі та відчуття того, що тваринам добре тут.

Читайте также