У центрі Харкова зупинять годинник із градусником

Харківський градусник мають переробити

У Харкові на Сумській зупинять годинник із градусником. Споруду ремонтуватимуть. Відповідний тендер на закупівлю послуг поточного ремонту та технічного обслуговування конструкції "Термометр" на вулиці Сумській 28 жовтня опублікувало Комунальне підприємство електромереж зовнішнього освітлення "Міськсвітло".

Працівники повинні будуть розібрати всі декоративні елементи градусника, демонтувати сам механізм, встановити тимчасовий банер (повідомлятиме про несправність) відремонтувати годинник і відрегулювати час. Крім цього підрядник налаштує систему керування годинником.

Усього ремонт обійдеться в   198,5 тис. грн. Виконавців робіт шукатимуть до 15 листопада, а сам аукціон проведуть 16 листопада. Усі роботи за договором мають виконати до 31 грудня 2021 року.

Інші новини інфраструктури:

 В мережі почали з'являтися перші фотографії та відео від відвідувачів, які отримали запрошення на урочисте відкриття зоопарку у Харкові. Всі відвідувачі одноголосно заявляють, що зоопарк вийшов просто чудовим: новенькі комфортні вольєри, обладнані з урахуванням природного способу життя кожної тварини, величезна раціонально розмежована територія, зручні містки для спостереження за тваринами, безпечні огорожі та відчуття того, що тваринам тут добре.

 У Харкові на Плеханівській, 77 10 жовтня о 19:00 відкрився оновлений після реконструкції парк "Металіст". Парк реконструювали понад два роки. Тепер територію прикрашають інсталяції фантастичних тварин з підсвіткою і звуковими ефектами.

 У Харкові навесні 2022 року відкриється великий торгово-розважальний центр Planeta Mall. Зараз планується, що Planeta Mall буде найбільшим торгово-розважальним центром Харкова та його загальна площа складе 110 тисяч кв.м (орендована площа - 70 тисяч кв.м).

Читайте также