Безкоштовні автобуси Фельдман Екопарк припиняють роботу: як тепер дістатися

Про причини у парку не розповіли

Фірмові автобуси, які курсують до Фельдмана Екопарку безплатно, припиняють працювати. Про це повідомили у пресслужбі парку на Facebook.

"До нас можна дістатися приміським транспортом, який йде через зупинку селище Сонячне. Такі автобуси курсують від автостанції на Героїв Праці приблизно кожні пів години. Також можна доїхати від Площі Конституції на 50 тролейбусі до П'ятихаток пройти до Фельдман Екопарк близько 20-30 йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що влітку Фельдман Екопарку народилися два ягуари — хлопчик та дівчинка. Про це розповіли у пресслужбі парку. Наголошується, що малюки з матір'ю перебували на карантині в окремому приміщенні. Разом із новонародженими у комплексі перебувають п'ять ягуарів.

Інші новини:

Жителі Харкова просять місцеву владу запустити новий автобус від станції метро "Держпром" до Залютино. Люди зазначають, що вранці та ввечері майже неможливо влізти до автобуса, оскільки люди то їдуть на роботу, то їдуть із роботи. Щоб міська влада розглянула петицію, вона має набрати 5 тисяч підписів за 90 днів.

У Харкові порушили проблему перенасиченості міста автомобілями. Люди зазначили, що у спальних районах Харкова все забито автомобілями. Транспорт люди паркують у дворах та на вулицях, тим самим перешкоджають під'їзду до будинків спецмашин: медиків, поліції, рятувальників. Харків'яни запропонували збудувати багаторівневі паркування у спальних районах.

Харків'яни звернулися до Ігоря Терехова з проханням заборонити проїзд машин від ХНАТОБ до дельфінарію. У парку Шевченка алеї у районі дельфінарію є проїжджою частиною.

Читайте также