У Харкові перекриють одразу кілька вулиць

У Харкові пройде футбольний матч

У Харкові 20 листопада пройде футбольний між ФК "Металіст" (Харків) та ФК "Олімпік" (Донецьк). Про це розповіли у Департаменті інфраструктури Харківської міськради.

Рух транспорту заборонять з 17:00 до 20:30 у пров. Власівському на вул. Храмова, вул. Плеханівській на ділянці від вул. Молочна до вул. Державінській.

Міський автобус №260 курсуватиме таким чином: залізнична станція "Основа" - вул. Валдайська - вул. Депівська - вул. Південнопроєктна - пр. Гагаріна - пр. Героїв Сталінграда - вул. Морозова - вул. Плеханівська - пров. Тарасівський - вул. Тарасівська - пров. Старомосковський - вул. Броненосця "Потьомкін" - пл. Захисників України – пр. Московський – вул. Польова - вул. Плеханівська - вул. Морозова - пр. Героїв Сталінграда - пр. Гагаріна - вул. Південнопроектна - вул. Депівська - вул. Валдайська - залізнична станція "Основа".

Головні ДТП регіону:

У Харкові 11 листопада на пр. Науки водій на пішохідному переході збив двох 13-річних дітей, які йшли на зелений сигнал світлофора. Спікер обласної прокуратури Дмитро Чубенко розповів, хто був за кермом. За словами Дмитра, чоловікові 34 роки й він ніде офіційно не працює. При цьому автомобіль належить взагалі не йому, а нікому юридичній особі. У соцмережах почала поширюватися інформація, що водій є сином чиновника, але це виявилося неправдою.

Увечері 26 жовтня суспільство потрясла звістка про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох із тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.

Читайте также