Борошно, рис, продуктові набори та теплі ковдри: що передають жителям Харківщини

За тиждень жителі Харківської області отримали понад 300 тонн гуманітарної допомоги

Минулого тижня з Харківського обласного гумштабу 6 разів відправляли гуманітарні конвої до деокупованих населених пунктів області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної військової адміністрації. 

Для жителів Борівську та Чугуївську громади було доставлено по 40 тонн допомоги, у Золочівську - 20 тонн продуктів і засобів гігієни. До Куп'янської громади гумконвой відправляли два рази, загалом було доставлено майже 3 тисячі комплексних продуктових наборів. Також у Куп’янськ і Шевченкове передали понад 4 тисячі теплих ковдр.

Також продуктові набори отримали жителі Вільхівської, Харківської, Савинської, Роганської, Малинівської громад. Всього роздали майже 20 тисяч наборів.

У Південноміську, Чугуївську, Зміївську, Новопокровську, Височанську, Люботинську та Дергачівську громади, а також геріатричному центру та психоневрологічним інтернатам Харківського району передали окремо понад 100 тонн рису.

Медзаклади області отримали 55 тонн борошна, а навчальні заклади в смт Панютине і Дергачівській громаді отримали близько 30 тонн продуктів.

Близько 12 тонн продуктів, засобів гігієни та напоїв передано спеціальним підрозділам та військовим частинам Харківщини. 

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов подякував міжнародним партнерам, а також Київській, Полтавській, Івано-Франківській, Сумській, Вінницькій, Житомирській, Чернігівській областям за постійну підтримку Харківщини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що минулого тижня у село Піски Радьківські вперше доставили гуманітарну допомогу. Там перебуває до 1300 жителів.


Читайте также