У село Піски Радьківські вперше доставили гуманітарну допомогу

Загалом у деокупованому населеному пункті наразі знаходиться до 1300 жителів

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов доручив передати загалом 40 тонн продуктів жителям звільненого від російських військових села Піски Радьківські. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Харківської обласної військової адміністрації.

У четвер, 29 вересня, у село Підвисоке Борівської громади доставили дві фури з продуктами. Далі гуманітарний вантаж  переправлять Піски Радьківські, які українські військові звільнили минулого тижня.

Одна фура привезла допомогу для місцевого психоневрологічного інтернату, у медзакладі наразі перебуває близько 130 пацієнтів. 

Решту допомоги отримають жителям села.  За приблизними даними на сьогодні у деокупованому населеному пункті проживає до 1300 осіб. 

“Людям передали харчові набори, до яких входять продукти тривалого зберігання: цукор, макарони, чай, кава, рибні, м’ясні та овочеві консерви, згущене молоко, печиво тощо. Також привезли велику партію борошна, цукру, питну воду”, - йдеться у повідомленні Харківської ОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що загони ДСНС продовжують надавати допомогу громадянам на деокупованих територіях. 29 вересня співробітники Куп'янського районного управління ДСНС України у Харківській області спільно з представниками органів влади району передали гуманітарну допомогу мешканцям звільнених від окупантів територій. Наразі транспортного сполучення до Куп’янська немає, адже зруйновано міст через річку Оскіл. Рятувальники власноруч перевантажили через річку біля 19 тон продуктових наборів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися