На Харківщині поновлюють роботу сервісні центри МВС: де можна оформити посвідчення водія

В Ізюмі містян приймають у мобільних сервісних центрах

У деокупованих населених пунктах Харківської області відновлюють роботу сервісні центри МВС. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Міністерства внутрішніх справ України. 

Начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик розповів, що у деокупованому Чугуєві містянам уже видали 350 посвідчень водія, і майже 180 автомобілів перереєстрували з моменту деокупації населеного пункту.

У Чугуєві приміщення сервісного центру МВС зазнало ушкоджень, але не було зруйновано. А от місто Ізюм зруйноване вщент і тут фахівці МВС працюють у мобільних сервісних центрах. Щоденно до мобільних сервісних центрів звертаються 25-35 громадян.

 Також Микола Рудик повідомив, що  триває облаштування нового приміщення сервісного центру у деокупованому місті Балаклія Харківської області. Раніше тут не було сервісного центру. Відкриття очікується ближче до кінця листопада.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що місяць тому, наприкінці вересня, у смт Шевченкове почав діяти мобільний сервісний центр МВС. Жителі деокупованого населеного пункту отримали можливість замінити посвідчення водія чи перереєструвати автомобіль, не виїжджаючи з громади. Уперше після звільнення Шевченкового регіональний сервісний центр ГСЦ МВС у Харківській області приїхав у селище міського типу 20 вересня. Враховуючи те, що у населеному пункті поки немає електропостачання та інтернету, то в перший день роботи працівники центру МВС надавали переважно консультаційну підтримку населенню. 

Начальник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Харківській області Валерій Бондаренко розповів, що попередніх записів на відвідування центру не було. Мешканці просто підходили та цікавилися, які послуги можна отримати.

Читайте также