У Шевченковому запрацював мобільний сервісний центр МВС

Мобільний сервісний центр МВС працюватиме у вівторок та четвер з 11:00 до 15:00.

У деокупованих населених пунктах відновлюється надання необхідних адміністративних послуг. Так у смт. Шевченкове почав діяти мобільний сервісний центр МВС. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної військової адміністрації. Тепер жителі деокупованого населеного пункту можуть замінити посвідчення водія чи перереєструвати автомобіль, не виїжджаючи з громади.

Уперше після звільнення Шевченкового регіональний сервісний центр ГСЦ МВС у Харківській області приїхав у селище міського типу 20 вересня. Враховуючи те, що у населеному пункті поки немає електропостачання та інтернету, то в перший день роботи працівники центру МВС надавали переважно консультаційну підтримку населенню. 

pictureНачальник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Харківській області Валерій Бондаренко розповів, що попередніх записів на відвідування центру не було. Мешканці просто підходили та цікавилися, які послуги можна отримати. Спеціалісти сервісного центру роздавали людям листівки з необхідною інформацією. У перший день роботи фахівці виконали дві перереєстрації авто та замінили шість водійських посвідчень. 

Дізнатися про графік роботи мобільного сервісного центру МВС у деокупованих населених пунктах Харківщини можна за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Дергачах ПриватБанк відновив роботу відділення. Після деокупації Харківщини почали працювати відділення ПриватБанку в селищі міського типу Донець, місті Барвінково. У фінансовій установі повідомили, що незабаром буде відновлено роботу відділень у населених пунктах Балаклія, Шевченкове та Золочів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися