В одному з районів Харкова видали гуманітарну допомогу (ФОТО)

Жителям Північній Салтівки роздали 200 продуктових наборів, а також засоби гігієни

У Харкові правоохоронці роздали гуманітарну допомогу мешканцям Північної Салтівки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У п'ятницю, 18 листопада, працівники поліції  відвідали найбільш пошкоджену від бойових дій частину Київського району міста. Правоохоронці надали допомогу мешканцям мікрорайону Північна Салтівка. У поліції розповіли, що більшість будівель в мікрорайоні зруйнована, значній частині містян довелося виїхати, однак у Північній Салтівці ще живуть люди і вони потребують допомоги.

Містянам доставили 200 наборів з продуктами першої необхідності - крупи, макарони, консерви, олія, чай та молоко. Також мешканцям передали гігієнічні засоби: пральний порошок, мило та серветки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на початку листопада обласний гуманітарний штаб відправив гумконвої до Куп’янського, Ізюмського, Красноградського та Богодухівського районів. Великий Бурлук та Куп’янськ отримали по 20 тонн харчових продуктів. А за підтримки партнерів з Міжнародного Комітету Червоного хреста до Куп’янська привезли будівельні матеріали. Понад 300 листів шиферу та майже 400 згортків брезенту було доставлено для ремонту постраждалих будівель. Валківська міська громада отримала 15 тонн теплого одягу, взуття та засобів особистої гігієни. Повноцінні харчові набори роздали мешканцям Ізюмської, Старовірської та Оскільської громад. Загалом - понад 6000 пакунків.

У Борову, Есхар, Ківшарівку, Докучаєвське, Балаклію та Куп’янськ-Вузловий передали потужні генератори. Відправити обладнання вдалося за сприяння Управління Верховного комісара ООН з питань біженців.


Читайте также