Яку допомогу отримують жителі Харківської області

На деокупованих територіях Харківської області триває підготовка до зими

Керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що обласний гуманітарний штаб минулого тижня відправив гумконвої до Куп’янського, Ізюмського, Красноградського та Богодухівського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

Великий Бурлук та Куп’янськ отримали по 20 тонн продуктів харчування. А за підтримки партнерів з Міжнародного Комітету Червоного хреста до Куп’янська привезли будівельні матеріали. Понад 300 листів шиферу та майже 400 згортків брезенту було доставлено для ремонту постраждалих будівель.

Валківська міська громада отримала 15 тонн теплого одягу, взуття та засобів особистої гігієни. Повноцінні харчові набори роздали мешканцям Ізюмської, Старовірської та Оскільської громад. Загалом - понад 6000 пакунків.

У Борову, Есхар, Ківшарівку, Докучаєвське, Балаклію та Куп’янськ-Вузловий передали потужні генератори. Відправити обладнання вдалося за сприяння Управління Верховного комісара ООН з питань біженців. 

“Ми вдячні усім міжнародним партнерам та волонтерам за допомогу. Підготовка до зими триває”, - зазначив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у суботу, 30 жовтня до Харкова надійшов гуманітарний вантаж від німецької організації IsraAID Germany.

Харкову передали дві повністю укомплектовані пожежні машини, медичне обладнання, медикаменти, таблетки для знезараження води, теплий одяг та ковдри. Вантаж зустрів перший заступник Харківського міського голови Олександр Нова. Він зазначив, що отриманий спецтранспорт стане у пригоді харківським рятувальникам, завдяки яким вже збережено чимало об’єктів інфраструктури міста, та головне - тисячі життів.



Вікторія

21 листопада 2022, 08:25

В Куп'янському районі в селі Кругляківка гуманітарну допомогу привозили кілька разів. Але нажаль моїм батькам -пенсіонерам жодного разу вона не дісталася. Адже продуктові набори роздавали на одних і тих же трьох вулицях, люди з тих вулиць не кажуть іншим про приїзд волонтерів, по кілька разів беруть без совісті пакети одні і ті самі мешканці села. Влади там немає ніякої, списків для допомоги ніхто не складає...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися