Як працюють “пункти незламності” у Харківській області (ФОТО)

“Пунктах незламності” забезпечені теплом, інтернетом, медичними препаратами та гарячими напоями

Станом на 5 грудня у Харківській області в режимі 24/7 працюють понад 300 “пунктів незламності”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Очільник області закликав жителів регіону обов'язково знайти найближчий “пункт незламності”. Це варто зробити навіть якщо наразі в ньому потреби. Дізнатися, де працюють пункти, можна на сайті nezlamnist.gov.ua.

“Переконайтесь, що точно знаєте куди йти у разі надзвичайної ситуації”, – порадив очільник області.

Олег Синєгубов зазначив, що усі пункти забезпечені генераторами, тож відвідувачі можуть підзарядити свої гаджети. У пунктах є тепло, інтернет, аптечки, чай та кава.

“Пункти незламності” організовує і відповідальний бізнес. Ці місця також вказані на онлайн-мапі (вона постійно доповнюється). 

“Особисто інспектую всі пункти, щоб контролювати їхню повноцінну роботу і забезпечення. Допомагаймо один одному задля перемоги!”, – наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 17 “пунктів незламності” працює в Золочівській громаді Богодухівського району. Заступник начальника ХОВА Євген Іванов перевірив роботу цих пунктів. Чиновник розповів, що в Золочівській громаді один із пунктів знаходиться у Центрі первинної медичної допомоги. За словами Євгена Іванова, це гарний приклад для інших пунктів. Також триває постійна робота щодо збільшення та  доукомплектування “пунктів незламності”, особливо генераторами та “Старлінками”.

Читайте также